Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da govori 5 stranih jezika i da zeli mir u svijetu
Zerina jako lici na pobjednicu, koliko ja vidim i prelijepa je. Ne vidim mjestu ruznim komentarima. Neka vas je sramota, pogledajte sebe u ogledalo!
HAHHAHAHAHAHHA - samo to imam reći.
Na trecoj slici ovoj misici samo metla fali..bez ljubomore sa moje strane , ako je ovo lijepo !
Bgm nebi ih ni ja bolje izabro!
\"Impesionirana sam pijeskom\",odmah poslije izbora izjavila je misica.
pojo bi joj goovno ko sarmu
@123 ...ma zena mi je bolja od ove...:-) sto kod cehinja nije tesko...svaka bolja od svake :-D al su im tipovi nule, ko god ih je vidio po jadranu zna o cemu pricam...tipovi ko blizanci tijelo ko frizider i glave ko lubenice bez vratova haha al žene bombe...al zato je za rucak kriska hljeba sa maslacom i kriskom paprike... ...a naše hatidze dok ne oblizu tepsiju bureka i kajmaka sa lukom ne prodje ih glad :-D
@ ares.kane Nisi nam se pohvalio da ti je žena pobijedila!
Zerina je prelijepa djevojka, zelim joj puno srece i uspjeha i zaista malo lici na pobjednicu. I ljudi previse je gorcine i zavidnosti u vama, ako nemate nista lijepo da kazete, bolje je da sutite.
Samo da te pitam . Zašto nije 2002.godine bio SVJETSKI IZBOR MISS EARTH u BiH nego u Kenya-iji ? Nisu bitni razlozi već postupci koji su doveli do oduzimanja titule nebitno kada danas ,sutra ili za mjesec dana ipak je oduzeta !? Dajte MOLIM VAS UOZBILJITE se ipak je to bio SVJETSKI IZBOR gdje ništa nije prepušteno slučaju !!!
@Tin a sta je Hrvatska osvojila na izborima za ljepotu? hhahahahha
@Tin Nije istina da je Dzejli oduzeta titula iste veceril vec nekoliko mjeseci kasnije jer nije ispunila par stvari koje su bile predvidjene ugovorm a bila je sprijecena porodicnim problemima. Ne lupaj gluposti!
http://en.wikipedia.org/wiki/Miss_Earth_2002 Pogledaj te Link i sve ce Vam biti jasno !!! Čiča miča i gotova priča ........
al najjace su PAPUCE na 4. slici...AHAHAHAHAHHA
ne mogu da vjerujem da je ovaj gabor sa trece slike druga s desna usla u top16 a nasa Zerina nije.Djevojka je prelijepa zaista.
S čime se Vi dičite , Džejlom Glavović bila je \"Miss-ica\" , a zašto joj je oduzeta titula iste noći ? Usput koje su to tri djevojke s kojima se Vi ponosite i kažete da je Bosna i Hercegovina na 7 mjestu . ČEGA???