Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljno mi je samo da vidim tiketu sa cijenom i odma znam jel mi velika ili mala.
haha bas tako :))))
Dron , i tata bi sine
Mene ne mogu prevarit, nista ne kupujem.
ovo ogledalo jedino vitke osobe pretvara u još mršavije, ali da će od punije osobe napraviti mršavicu nema veze s vezom..
aj gluposti, možda malo djeluješ mršavije, ali ziher neće onaj tko nosi xxl izgledati mršavo,čak pet kg-a je previše,možda kilogram stanji i to većinom u nogama....sad trgovci krivi što netko ne može prestati jesti?
vjeruj taj ogledala su prava varka. baš te izduži i stanji da imaš osjećaj kao da ti baš dobro stoji nema veze mršavo ili debelo. sve će skontati da uzmu pare samo
sjećam se da sam prije par godina kad sam imala samo par kg više gledala u ta ista ogledala i nisam izgledala mršavo jer nisam ni bila mršava, sad jesam i djelujem još mršavije, ako ja samo sa koju kilu više nisam djelovala mršavo, kako će tek onaj s 20-30 kg?
Židovska posla.
Tteba znat prodat jbg
kakve se sve taktike primjenjuju.. ovo je mala maca :)
Kava je ovo vijest, kada je tako već godinama na našim pijacama??????????
KaKva*
hahahahahhaha,ovi Ameri su stvarno paglu narod jesu mrtvih,isprani su ko ovaj moja majca sa Otoke koju sam kupio prije 15dana
Meni ne treba mršavo ogledalo nego debeli novčanik.
znaći možeš biti 16 metara širok, i opet mršav, super
...uzmi levata kako stigneš :))
dzaba kad je novcanik mrsav i bez ogledala :D