Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yup, al sva sreca pa imamo tebe da nam budes skockan/a 24 sata na dan! Prvo se informisi pa onda pricaj. To je bilo prije 6 dana...a evo prije 4 dana: http://www.turboimagehost.com/p/2910656/britney-spears-021310-7.jpg.html# A ovaj photoshooting je uradjen prije mjesec dana dok je jos bila plava.
Ta tehnika se zove fino izbrijana pi.ckica, dusu dalo za lizanje
Imam opciju na mobitelu za ove krugove oko slike, spica. =) Plaha je
Jest bas prije dva dana uslikana ko secer. Da se covjek prepadne. http://dnevnik.hr/showbizz/paparazzi/foto-britney-spears-izgleda-kao-bakica.html
Fino na youtube ukucajte Candies britney behind the scenes i vidjecete da photoshop i nije bio tako potreban. Way to go Britney!
Like!
jaoooo kako je ofirno ccccc
ma sta malo, radio je prekovremeno :D
a da nije malo photo shop radio.