{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Britanske mlade lude za "zelenim vjenčanjima"

S
10.4.2007. u 12:06
0
0
Britanske mlade lude za "zelenim vjenčanjima"
0
Britanske mlade lude za "zelenim vjenčanjima"
Vjenčanje u bijelom san je skoro svake mlade. Ali nova, "zelena vjenčanja" nisu samo metafora za očuvanje okoliša, već su postala trend modernih parova.
Britanski parovi se bore za očuvanje okoliša tako što koriste vjenčanice napravljene od organskih materijala, zahtijevaju od svojih gostiju da biciklima dođu na svadbu i nude im domaću hranu kao svadbeni ručak.

"Prije godinu nije bilo ničega zelenog na vjenčanjima. Razmišljala sam dugo da li da uvedem "zelena vjenčanja" u svoju ponudu", izjavila je planerka vjenčanja Ruth Culver.

Buduća mlada Libby Smith također se opredijelila za "zeleno vjenčanje" koje je planirano za ljeto ove godine. "Vjenčat ćemo se u crkvi u blizini našeg doma te ćemo moje djeveruše i ja pješice doći do crkve", izjavila je Smith.

Ova vjenčanja podrazumijevaju i da se gosti aktivno uključe u zaštitu okoliša te da svoje poklone usmjere u dobrotvorne svrhe i organizacije koje se bave zaštitom okoliša. Gosti mogu upaltiti željeni iznos novca u ime mladenaca.

"Mnogi ljudi smatraju da kada sklapaju brak treba da urade nešto dobro za druge i za prirodu", rekla je Nicola Baird, aktivistikinja u organizaciji Friends of the Earth.

Ipak je najveća briga svake mlade kako naći savršenu vjenčanicu. "Postoje razni načini kako napraviti vjenčanicu od organskih materijala", objasnila je Katie Fewings koja šije vjenčanice od organskih materijala.

Prije su parovi davali mnogo novca za organizaciju savršene svadbe. Novi trend "zelenih vjenčanja" značajno umanjuje njihove izdatke. Također se vjeruje da "zeleno vjenčanje" može utjecati na životni stil parova i nakon svadbe.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: