Srbijanska pjevačica
109

Breskvica se pohvalila izgledom u kreaciji bh. brenda: Sarajevo, imaš jednu od najboljih dizajnerki

I. S.
Screenshot: Instagram/brrrreskvica
Screenshot: Instagram/brrrreskvica
Srbijanska pjevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, nedavno je nastupila u Sarajevu te se pohvalila izgledom u kreaciji bh. brenda.

Riječ je o brendu Adela Design čija je vlasnica Adela Hodžić.

"Sarajevo, imaš jednu od najboljih dizajnerki koje sam ja upoznala, a i najljepših", napisala je Anđela.

Ova haljina je dio Adeline kolekcije praznične kolekcije koju je predstavila prošlog mjeseca. Dizajnerica je ranije navela kako se ovaj put vratila svojoj vječitoj ljubavi - crnoj boji.

"Ženstvena silueta koju gajim u dizajnu, naglasak na sve ljepote i obline ženskog tijela i sve ono što definiše moj rad i mene kao dizajnera je uvijek na najljepši način upotpunjeno i predstavljeno kroz crnu boju", kazala je.

Anđela je nastupila u jednom od najpopularnijih noćnih klubova u Sarajevu, a u publici je bio veliki broj mladih ljudi.

@nastupi_poznatih00 Sexy lutka 😈❤️#breskvica #bonvoyage #ljubav #voyage #balkan #fypシ #fyp #fy #uzivo #balkanmusic #balkanfyp #france #paris #cazin #sarajevo ♬ original sound - nastupi_poznatih

Kao što je poznato, ona je ovog ljeta bila tema medijskih napisa nakon što joj je Draško Stanivuković zabranio da nastupa u Banjoj Luci.

"U prvih nekoliko dana nije ništa govorio, ali onda je vjerovatno istraživao moju ličnost pa su pronađene neke moje fotografije iz spota 'Lutka' u kojoj ja sa svoje dvije drugarice u automobilu imam plastične pištolje. Kada sam nastupala u Banjoj Luci prošle godine, ta slika se iskoristila za bilbord. To je navodno bio razlog, jer sam ja s tim bilbordima navodno publiku pozivala na nasilje. Smatram da za mene nema ništa problematično, ništa strašno, blamantno. Čak se trudim da i svojim mlađim fanovima budem primjer", izjavila je tada.