Moda i ljepota
0

Bračni par unovčio svoju nesreću na eBayu

FENA
Bizarnosti koje se svakodnevno pojavljuju na najpoznatijem internetskom aukcijskom siteu eBay iznenađuju i kad mislimo da je to postalo nemoguće.

Tako je nedavno ponuđen sendvič u koji je zagrizla Britney Spears, prije otprilike godinu dana mogao se kupiti zrak Angeline Jolie, a neki su se dosjetili iskoristiti i prirodne nepogode.

Jim i Mary Walker iz Lovelanda u Coloradu odlučili su unovčiti svoju nesreću. Naime, tokom oluje koja je pogodila ovo područje njihova je kuća potpuno prekrivena snijegom.

Imajući na umu toplinski val koji je pogodio veći dio kugle zemaljske i činjenicu da je mnogim njezinim stanovnicima uskraćen bijeli Božić, dosjetili su se da bi najpametniji način da se riješe bijelog nametnika bio da ga jednostavno - prodaju.

Tako je snijeg s njihove kuće završio na eBayu, gdje je dosad dostigao cijenu od 12,5 funti. Uz njihovu neobičnu ponudu stoji i napomena da se od potencijalnog kupca očekuje da će po svoj snijeg doći sam te ga skinuti s njihove nesretne kućice.

Na pitanje kako su došli na ovu neobičnu ideju, Mary je odgovorila: "Na eBayu se nude razne čudne stvari, pa smo pomislili zašto ne i snijeg, kad ga već toliko imamo".