Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sise + guzice + plasticna ambalaza= 500 dolara poremecen sistem vrijednosti u glavi povrsnost, pohlepa i lakomislenost po ovom receptu jos 50-ak godina i kapak, kada se budu trebali rijesavati problemi vezani za klimu i populaciju covjecanstva, ko ce to znati da uradi? Infulenceri i oni koji ih slijede?
@PukovnikPtycov to najbolje pokazuje film "Idiocracy"
Ovaj Instagram je postao najveća javna kuća na zemlji, dočekale k.u.r..a.v.e svojih pet minuta. Jebla majku, objavi jednu sliku i uzme mojih 10 dnevnica
Makarije cudotvorac 😂
Što ne piše “Sponzorisani članak”?
Dobra bikulja
Iscasenje kukova i rahitis
Joj influenserka...besposlicarenje dobilo naziv
Mi "ovo" u Mostaru zovemo "žgibama"!
Koliko Hana zaradi? Sigurno manje nego sto je zatadjivala na brdima oko Sarajeva u periodu 2000-2008...
Ok. Nikad čuo
Samo bih se zahvalio Bogu pa sam staromodan, nemam Instagram niti Fb , operisan sam od ovih fuqsi pogotovo ovih samohranih fensi mamica sto su kontale uhljebit se kad im je lola s parama nastanco dijete al ce se qrc uhljebit, a pogotovo sam operisan od fotkica tipa izbaci guz na lavabo satro ona treba ima guz od dva metra u sirinu begi dodji plati mi pice izgasiraj me u autu i poyebi. Fuj !
Ovoj daj 1000 mogo BI rafiti Stadt hocec sanjom
Bas je ikona stila, kakvo vi smece objavljujete. Bar istrazite i procitajte malo o temi ili osobi pre nego sto nesto objavite. Prate je 154 hiljade napaljenih manijaka, u stvarnosti izgleda kao zaba, a profil joj je smece. Koliko vas placaju da objavljujete ovako glupe reklame?
Takvo je vrijeme doslo , jednostavno malo plastike , malo usana , malo se tijelo zategne , dvije ili tri objave , mozda ulete parovi ili farma I poznata licnost , ima puno politicara , tajkuna I papaka koji su uvijek spremni kesirati da ih silikonke I sponzoruse prate ( ne mislim direktno na ovu dijevojku) ali takvo je vrijeme sada , bolje uloziti par hiljada u sebe ( plastika , teretana ) pa oguliti sponzora nego ici na posao od 9 do 5 , zalosno ali istinito
na Cityof love i SarajevoEskort ovakvih i boljih za 100 Eura na lopatu nakupiti.
Lako moguće da je ona i platila Klixu za ovu objavu, i tek sada možda postaje influenserka :)
Po naslovu sam zakljucio da je osnovala neki modni brend ili ima fabriku konfekcije, otvorim kad ono prostitutqa, e jes uspjela u p.m.