Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta , mlada i lijepa djevojka , danas vise mladi umiru nazalost.. RIP < 3
A ja dudlam dvije kutije na dan i pijem skoro svaki dan i ne strefi me ovo. Stvarno ne razumijem zivot nije pravedan. Mozemo reci da se modeli siluju dijetom koja ugrozava njihovo zdravlje.
Tragedija! R.I.P. curo!
boze me sacuvaj... tuga
Tragicno i zalosno
Prvo ona kolegica sto je bager pokupio pa sad i ovu sahranili prije nego je umrla. Daj procitajte sta pisete barem jednom prije nego objavite. A ovo je za plakati. Kakva steta u pm.
Steta!!??? Obitelji i najblizim izraz sucuti
smrt jednog covjeka tragedija ..a miliona samo statistika
za ovo klix stavlja komentare a za tamo neke gluposti ukinu vidi se da vam je diplome iz kiseljaka
Žalosno, vjerovatno bi duže živjela da nije postala poznata. Ili da su roditelji malo pripazili na konzumaciju. Slava nosi sa sobom zamke u koje mnogi upadnu.
@WillyWonka nebi,ako je sudjeno,da je ne znam kako zivila, ode kad mu dodje vrijeme
Tek počela da živi. Samo zamislite da je vaša kćerka...
Dokaz da covjek ne umire od bolesti, odredeni drugi okolnosti vec od propisane smrti, imas svoje odredeno vrijeme da pokazes ko si i sta si.
Istekla nafaka
Ambicije, "zdrav zivot" (100 na sat), velika ocekivanja, ideali, pare, slava = rana smrt
@maljson pozdravio te Keith Richards...