Obuća za cijelu porodicu
60

Bezvremenske bijele tenisice neiscrpno će se nositi ove sezone, Deichmann ima sjajne modele

Deichmann
Kada kažemo tenisice sigurni smo da vama, kao i nama, prvo na pamet padnu bezvremenski bijeli modeli. Postoji nešto nepogrešivo u odabiru ovog modela koji se lako uklapa uz bilo koju vrstu ležerne odjeće.

Ove godine u raznovrsnoj Deichmann proljetnoj kolekciji Jelena je pronašla idealne tenisice za sve članove porodice, velike i male.

Kao i svakoj mami bitno joj je zdravlje, te pri odabiru obuće za svoje mališane, prije svega, obraća pažnju na udobnost i kvalitet. Imajući to na umu njen izbor, ove sezone, svakako su novi, neodoljivi Adidas modeli.

Deichmann
Deichmann

Ovaj klasičan dizajn patika dolazi upotpunjen veselim proljetnim detaljima zbog kojih je odmah postao favorit među mališanima.

Nakon što je svoje najmlađe i najslađe obradovala stylish patikama, pronašla je nešto i za sebe. Kako bi uvijek bila spremna ispratiti sve dječije aktivnosti, od šetnje do odlazaka u park i na igrališta, odabrala je novi Graceland model.

Deichmann
Deichmann

Ove trendy patike pružit će svim mamama prijeko potrebnu udobnost, ali i lakoću kombiniranja uz svakodnevne odjevne varijante.

Tate, ne brinite, nismo vas zaboravili, niti izostavili iz ove modne priče. Kako biste se uklopili sa ostatkom porodice, pripremili smo mnoštvo atraktivnih modela i za vas.

Deichmann
Deichmann

Ivan je stilski ispratio svoje mališane, te se i on odlučio za novi Adidas model. Pouzdane, izdržljive i praktične, idealan su izbor za raznovrsne aktivnosti na otvorenom.

Deichmann
Deichmann

Deichmann se i ove godine izdvaja kao odredište broj jedan za kupovinu obuće za cijelu porodicu. S toga, povedite svoje mališane u najbližu poslovnicu i zajedno odaberite modele u kojima ćete stvarati nove uspomene ovoga proljeća.