Moda i ljepota
0

Beyonce na sceni postaje Sasha

Sarajevo-x.com
Popularna pjevačica Beyonce Knowles je izjavila da se na sceni pretvara u drugu osobu, alter-ego kojem je dala ime: Sasha.

''Sasha mi se ne bi svidjela kada bih je srela van scene'', izjavila je 25-godišnja pjevačica-glumica za magazin Parade.

''Ona je preagresivna, prejaka, predrska i previše sexy! Ja u stvarnom životu nisam kao ona. Nisam koketna, super-pouzdana i neustrašiva kao ona''.

''Kreirala sam svoj alter-ego da bih se zaštitila'', izjavila je Beyonce. ''Kada dođem kući, ne moram razmišljati šta sam radila na sceni. Sasha nije ono šta sam ja, a ljudi oko mene znaju tačno ko sam.''

Jedna od osoba koja je zaista poznaje je njen partner, muzički mogul Jay-Z. ''Kada sam zaljubljena, dajem 100% od sebe'', navodi Beyonce. ''Ali ako ne vjerujem nekome, ako nisam u potpunosti u vezi, onda neću ni trošiti svoje vrijeme''.

Knowles koja je počela svoju pjevačku karijeru u grupi „Destiny's Child“, igra pjevačicu Deenu Jones u mjuziklu ''Dreamgirls'', zajedno sa Jamijem Foxxom, Eddijem Murphyem i Jeniffer Hudson. Film se u američkim kinima premijerno prikazuje u petak 22. decembra.