Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Belma zaista ima jako lijepe haljine.
ijope ce biti nesto blatimo svoje ali ovo je strahota... pocevsi od toga da ste vijecnicu pretvorili u dzunglu pa do ovog horora od ljudi, ni jedne haljine vidjeti od spodoba.... sve je ucinjeno da su haljine u najzadnjem planu... svaka cast fotografu....
Slika 24: Carobnjak iz Oza
...vašar ispraznosti.
Div u tebi.
Jos jedna ublehijada u vijećnici.
Odličan uradak, odličan scenario i kompozicija, odlična postprodukcija, također moram čestitati i FDS-u na nevidljivom povezivanju brenda "DIVA". Ovo dokazuje da hvala Bogu u našoj zemlji u moru šunda još uvijek postoje kreativne osobe čiji se rad itekako vidi. Ljudi neka Vam je sa srećom :)
Mašala, manekenke sa trbuščićima, svaka k'o bedevija!
i kazu sarajevo teheran? cc
Nema logike Ali...sve se čini da bude, ne sekiraj se, nismo daleko!