Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispod ćune se uslikala.
Ne kontam koji je fazon ove manekenke , pa klix svaki dan o njoj pise , da je neka domaca shvatio bi da ona placa tekstove ovako ne znam , al bukvalno svaki j ebeni dan o njoj tekst !
Vrlo poućno i korisno :)
Ima dobre noge da gaza kupus u kacama .. :D
Nema nista protiv cure ljepa ,zgodna ,uspijesna nek joj je sretno , al zasto je ovo vijest? Zasto ovaj prostor niste posvetili nekim nasim ljudima iz nase zemlje koji rade nesto dobro ;pomazu starijim ,bolesnoj djeci ,sade drvece ,cuvaju pririodu, spasavaju zitovinje ...ima puno dobrih dusa i samim tim bi mozda jos nekog potakli na dobro .
Lijepog je lica ali....Fakat mi je degutantno kada mršavice eksponiraju svoje koščate noge. Zar ne bi neka haljina bez izreza bila bolja za nju?
Boze ne, pa trebale bi joj se samo oci vidjeti
ni feninga joj ne bi uzeo
Bosanke su najbolje
QRAAAVA
#masonci ovo prce
a ja ga samo bacam kod svoje kuce
otac me tuce, nesto me od kuce vuce