Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte se dzabe zamajavati, nije ovo Banjalucanki vidjelo. Ovo su proizvodi uvezeni iz Hrvatske tokom akcija Bljesak i Oluja. Prave Banjalucanke su nazalost protjerane tokom srbocetnicke agresije na Republiku Bosnu i Hercegovinu.
Gle turske kopiladi sto pjene kada se govori istina. Djeste vi turcici, jel se to samo vas dva kopileta smijete javiti? Jbg, ja kontao da su Turci hrabar narod, al izgleda da vam dzabe 80% turskih gena kad iz onih preostalih 20% preovladava strah... Evo ovim putem zelim da maksuz poselamim ministrovog cukuncukundedu Osmana i chavezovog cukuncukundedu Murata :)))))
imate svoje sajtove zato furajte odavde šljokcii
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
gledaj ljepote a ovi odma na nacionalnoj osnovi... idite u kuurac vise..
kad je guzim ona nece
uff kako bi joj ga polizo
Pa moze li i jedan tekst proci bez vasih idiotskih prepucavanja,vrijedjanja na nacionalnoj osnovi.Pa kako vam vise ne dosadi ? Niste nikome interesantni,vjeruj te. Klix,de ih vise sklonite,blokirajte...Banjalucanke nase,bosanke lijepe,divne ste,prelijepe.Najmanje je bitno vase porijeklo i sve ostalo.
Imate li vi dopuštenje od ovih cura da ih slikati? Bolesni stalkeri...
Sponzoruse....
ja na uglu stojim sasvim sam
Volim picku katolicku, a ni srpska nije mrska.
Dobra i turska samo da je uska :)
Guzenje u svakom slucaju!
Ja plahih žena
Dobre vlahinjice da se kurati bošnjaci uče ;)
vidim srbčići aktivni na računarima, navalite kurati bošnjaci, vlahinjice ga vole bez šubare.
Vala baš si krme....
...uh ona plavka sa zadnje slike vrh milfaca...bio bi ko pcelica na tucku...
Sva cast sve same vesele boje...sarajke se ubile crnjinom....u po suncana dana zaviju se u crnu odjecu...valjda im najlakse to obuci a i sakrije sve zensko na njima...
I see what you did there...
Where?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)