Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu to oni kolaci?
Aaa modna neka marka, ma nista sad "dizajnirajte" odjecu/obucu u ove 2 boje i recite kako sredstva idu za pomoc narodu u Ukrajini.. Haloo ako je vjerovat ovim medijima, ljudi u 2022 godini ginu ko kerovi, a nama svima je kao normalno da citav svijet objavljuje kako je uz njih na drustvenim mrezama, eeee 2022 godina je, bila prica o kolonijama na Marsu neki dan.. E jadni vanzemaljci ako ih ima i ako su slabije razvijeni od nas, kad sami sebi ovo radimo.
Ovo vec postaje malo degutantno.
Tpično od zapada. Mogu li se te objave i tvitovi jesti, obući? Internet ratnici stoje udruženo objavama i tvitovima protiv tiranije, a zadnje 2 godine sopstvenu slobodu nisu mogli dobiti od prisilnog karantina vakcina, zabrana putovanja itd.