Prikupila komplimente
144

Atraktivna Lana Stanišić oduševljava izgledom, u topu i gaćicama istaknula istrenirano tijelo

Klix.ba
Foto: Almir Durgut
Foto: Almir Durgut
Bh. voditeljica i glumica Lana Stanišić je ponovo privukla pažnju svojim sjajnim izgledom.
Pozirala je noseći top i gaćice i tako istaknula istrenirano tijelo. Kao što je već poznato, ona veći dio slobodnog vremena posvećuje odlascima u teretanu.

U više navrata je spomenula da radi s trenericom Jasnom Ahmethodžić, a rezultati su očigledni. Očekivano, na društvenim mrežama su uslijedile pohvale zbog ovih fotografija.

"Savršena", "Prezgodna kao i uvijek", "Lana zmaj", neke su od njih.

Foto: Almir Durgut
Foto: Almir Durgut

Ona je ostvarila ulogu u novoj seriji "Znam kako dišeš" režisera Alena Drljevića i Nermina Hamzagića. Serija je nastala u produkciji BH ContentLab platforme BH Telecoma i produkcijske kuće Deblokada Jasmile Žbanić i Damira Ibrahimovića.

Lana je nedavno na premijeri u Bosanskom kulturnom centru zablistala u kreaciji dizajnerice Emina Husedžinović Ibrahimović.

Prethodno je glumila u filmu "Balada" Aide Begić, koji je bio prošlogodišnji bh. kandidat za Oscara.

"Ono što je najljepše u umjetnosti je što pomaže čovjeku da bude širi, da iz matrice kriticizma i osude pređe na matricu shvatanja i pravdanja. Svi imamo sve osobine, samo je omjer drugačiji. To nas čini posebnim i to je magična alhemija glume - mijenjati doze osobina u skladu sa životnim pričama i okolnostima", rekla je ranije u intervjuu za Klix.ba.