{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Asocijacija kreativaca u Sarajevu predstavila "Lucky Market“

F
18.8.2014. u 16:48
7
9
Asocijacija kreativaca u Sarajevu predstavila "Lucky Market“
7
Sarajlije i turisti moći će se od danas pa do 23. augusta družiti s kreativcima i kupovati njihove autorske radove u okviru "open air" ekskluzivnog ljetnog izdanja Lucky Marketa pod sloganom "I love handmade“ na Trgu djece Sarajeva ispred BBI Centra.
"Zadovoljna sam prodajom i interesom za moje proizvode. Ima dosta i stranih turista koji uglavnom biraju predmete s motivima Sarajeva. Sve predmete od drveta ja oslikavam, a moja kćerka pravi nakit", kazala je prodavačica iz Jablanice i dodala da svake godine rado dođe u Sarajevo i izlaže svoje proizvode.

Osim ovog, tu su još i štandovi s kožnim tašnama, kaiševima i ostalim proizvodima od kože, štandovi s medom, čajevima, te nakitom, igračkama, svilenim šalovma, slikama, cekerima...

Lucky Market je u protekle tri godine zadržao epitet modne i "trendi“ destinacije pri kojoj i "lovci" na jeftino mogu ostati zadovoljni jer su cijene prilagođene kupovnoj moći stanovništva.

Održavajući tradiciju na inovativan način, Lucky Market je stvorio "novu kreativnost" kroz spoj umjetnosti, zanata i dizajna na jednom mjestu i ostao mjesto susreta kreativaca i razmjene ideja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: