Moda i ljepota
107

Asmir Begović sarađuje na novoj kolekciji brenda La Luna London Emine Hadžić

Klix.ba
Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Asmir Begović sarađivat će na novoj kolekciji brenda La Luna London, čija je vlasnica bosanskohercegovačka dizajnerica Emina Hadžić.
Asmir Begović
Asmir Begović
Emina i Asmir će na ovaj način kreirati novu kolekciju muških majica, polo majica i pantola za proljeće/ljeto 2015. godine. Kolekcija je trenutno u dizajnerskoj pripremi, a u prodaji će se naći putem web stranice Asmira Begovića www.asmir1.com, web stranice La Luna brenda www.lalunalondon.com i kroz veleprodajna partnerstva.

Povodom ove saradnje naš reprezentativac je izrazio veliko zadovoljstvo zbog saradnje sa brendom La Luna London.

"Veoma sam zainteresovan za modu i ovo je odlična prilika da se uključim u novi projekat. Veoma sam uzbuđen zbog pokretanje naše nove kolekcije i nadam se da će se mnogima dopasti", izjavio je Begović.

Slijedeći zajedničke interese i njihovu odličnu energiju, Emina i Asmir su osjetili da je ovo najbolji trenutak za međusobnu saradnju, a ista je rezultat odličnih rezultata u Velikoj Britaniji dvoje mladih ljudi iz Bosne i Hercegovine.

"Lično sam oduševljena što je Asmir došao na ideju naše zajedničke saradnje. La Luna brend se u protekle dvije godine intenzivno razvio kada je u pitanju ograničena kolekcija haljina i stvarno se radujem našem novom poduhvatu sa Asmirom i muškoj kolekciji", izjavila je dizajnerica Emina Hadžić povodom ozvaničenja ove saradnje.

Emina Hadžić
Emina Hadžić

Kolekcija će se u prodaji naći početkom maja 2015. godine, a kreativni tim aktivno radi sa Asmirom na planiranju kampanje kojom će se kolekcija lansirati te tako stvoriti i uzbuđenje među njegovim obožavateljima.