|

Asmir Begović sarađuje na novoj kolekciji brenda La Luna London Emine Hadžić

Asmir Begović sarađuje na novoj kolekciji brenda La Luna London Emine Hadžić
107
Klix.ba
8.10.2014. u 12:05
9
komentara
107

dijeljenja
Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Asmir Begović sarađivat će na novoj kolekciji brenda La Luna London, čija je vlasnica bosanskohercegovačka dizajnerica Emina Hadžić.
Asmir Begović Asmir Begović
Emina i Asmir će na ovaj način kreirati novu kolekciju muških majica, polo majica i pantola za proljeće/ljeto 2015. godine. Kolekcija je trenutno u dizajnerskoj pripremi, a u prodaji će se naći putem web stranice Asmira Begovića www.asmir1.com, web stranice La Luna brenda www.lalunalondon.com i kroz veleprodajna partnerstva.

Povodom ove saradnje naš reprezentativac je izrazio veliko zadovoljstvo zbog saradnje sa brendom La Luna London.

"Veoma sam zainteresovan za modu i ovo je odlična prilika da se uključim u novi projekat. Veoma sam uzbuđen zbog pokretanje naše nove kolekcije i nadam se da će se mnogima dopasti", izjavio je Begović.

Slijedeći zajedničke interese i njihovu odličnu energiju, Emina i Asmir su osjetili da je ovo najbolji trenutak za međusobnu saradnju, a ista je rezultat odličnih rezultata u Velikoj Britaniji dvoje mladih ljudi iz Bosne i Hercegovine.

"Lično sam oduševljena što je Asmir došao na ideju naše zajedničke saradnje. La Luna brend se u protekle dvije godine intenzivno razvio kada je u pitanju ograničena kolekcija haljina i stvarno se radujem našem novom poduhvatu sa Asmirom i muškoj kolekciji", izjavila je dizajnerica Emina Hadžić povodom ozvaničenja ove saradnje.

Emina Hadžić Emina Hadžić


Kolekcija će se u prodaji naći početkom maja 2015. godine, a kreativni tim aktivno radi sa Asmirom na planiranju kampanje kojom će se kolekcija lansirati te tako stvoriti i uzbuđenje među njegovim obožavateljima.
Prijavi grešku


Komentari (9)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...