Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj miss televotinga ahaha hahaha
A scenografija i prenos, ko da je iz Moldavije, bruka i sramota.
U ratu vas silovali, danas u miru vas tjeraju da se skidate za zapadnjačke tajkune...
Ima jebenu cehru
Stvarno tragi-komicno : bira se jedna pa druga ljepotica u jednoj zemlji! To nigdje drugo ne postoji. Djevojke su ljupke, miss iz Kladnja, elegantna. Sve su u sluzbi politike, nazalost nevjerovatno lose! Zasto nema razgovora sa najljepsom?
Slika 36: cura je oštećena za pobjedu :)
ne znam cemu ovo vise sluzi...ok znam ovo-ono ali generalno
… još samo da nađe kakvog nogometaša i ostvarila je svoj životni san.
Bilo je i ljepsih djevojaka od nje.
Vauuu, pa ovo se još bira? Ja mislio da je aktuelna miss još uvijek Ana Mirjana Račanović :)
Sjecam se jedne godine miss BiH, pobjednica miss FBiH nije prosla u finale, kontam kako je bila najbôlja u FBiH kad nije mogla medju 10 u BiH proci, cirkus
Kad sam vidio, ko je sve manekenka danas, reko boze sacuvaj.
Užas kao prvo od voditelja užas od gostiju užas od garderobe djevojaka užas od njihove obuće na pijaci su bolje djevojke ne pripremljene jednom riječju u zemlju sam propadala na šta nam je BIH spala katastrofaaaaaaaa.Ugledajte se na Hrvatsku kako su ljudi pripremili kakve haljine su djevojke nosile kako su voditelji vodili izbor ,daleko su iznad nas pretvorili smo se u jedan teški primitivizam
@Uvrijedjena2019 ne jedi gowna.
jest ružna
Tako je losa slika na Federalnoj TV da su sve djevojke iste.
Ime djevojke na slici 7?
Kako Federacije .....valjda Bosne i Hercegovine ....zasto se razdvajamo sami , a kao protiv toga smo....sutra ce biti ljepotica herceg bosne....:( .