Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar se ovo jos prati,zar se ovo moze smatrati takmicenjem? Ovo je dodjela titule drzavama po interesu. Sto se ljepote tice sada Carsijom prosetati i stotinu ljepsih djevojaka vidjeti nenasminkane
ljepsih nedeljom na autopijaci
Dabogda da više ikad dođe vrijeme da Amerika izabere žensko za Miss nečega...
Je li transrodna?
Ma dajte molim vas!
Kad ce jednom bit MISS da se djevojke takmiče bez grama šminke? Ovo je sve nacrtano. Kad skinu šminku ne bi pozna ni jednu
Naravno da će pobjediti kad je pola žirija iz USA a ista osoba je vlasnik od prošle godine i mis USA i mis univerzuma neki milijarder sa Tajlanda koji je promjenio pol pa sada oda obučen ko žena. Ima naku kozmetičku liniju pa želi da mu ova u americi promoviše jer kako bi mu djevojka iz venecuele promovisala u USA šminku, nebi je niko kupio.
Opet štela
Cudi me da joj nisu jos dodali titule influenserka, tiktokerka i bloggerka. Ako je uciteljica sivanja i uci nekoga da šiva, barem radi nesto konkretno.
Ako nista nije neki muskarac osvojio.