Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je anketa ispitivala koji su ljudi najodvratniji opet bi pobijedili Ameri samim tim anketa ne govori nista ali otkriva nase ruzne osobine koje nije tesko uociti citajuci vase komentare.
sta ba najljepsi, nema zena do ruskinja :D
Balkanski narod su najljepši al definitivno!Kad god mi neko dođe u posjetu iz diaspore i mi izađemo oni samo bleje ko telad u naš narod i dive se kako su svi liepi i sređeni!
ko ozeni najplaceniju manekenku sveta,...nije bosnja,vec Marko JARIC-SRBIN
Cuj Englezi na 7mjestu...Tako gadna nacija..
Ima li kakvi informacija za pucanstvo iz LAKTASA,na kojem su oni mijestu
a gdje su glupi srbi?!
Dobro, vise od 80% amera su perili ali znaju i oni imati svoje sminkere koji su bez premca. Cuj Englezi 6. :)))))) Mozda odozada.
Nizozemke i Kanađanke su meni VRH!
Mozda Englezi izgledaju narandzsto ali zato imaju dobru pricu... Kojom su uspeli da ubede svet da su atraktivni. Malo li je sto vladaju nego jos treba da izgledaju dobro..
haj što su najatraktivniji, nego su i najinteligentniji
oglabiš mi moju arapsku ćunu
hajde dobro sve, ali englezi, pa oni svi retardirano izgledaju narandzasti nikakvi
ovo je smjesno!!!!
Ja koji su oni fasisti, sami sebe biraju i ocjenjuju....a ove nabrojane zemlje ko bajagi naj ovo ono samo dokazuju da su sami sebi dovoljni a ostali im po nekom njihovom pravilu moraju robovati i sluziti ee malo sutra, crknite bijeli fasisti...