Počinje filmski festival
41

Amal i George Clooney među prvima stigli u Veneciju, lijepa pravnica oduševila modnim odabirom

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
I Veneciji počinje 80. Međunarodni filmski festival, a među prvima su u taj romantični grad pristigli glumac George Clooney i njegova supruga Amal Clooney.

Odlično raspoloženi par šetao je Venecijom držeći se za ruke, a lijepa pravnica pozornost je plijenila i svojom odjevnom kombinacijom.

Amal je nosila je bijelu mini haljinu s cvjetnim uzorkom. Haljina jednostavnog kroja, bez rukava, s okruglim izrezom, ukrašena je crnim cvjetovima.

Haljinicu je uparila s elegantnim štiklama modne kuće Roger Vivier. Crne cipele napravljene su od mrežastog materijala, imaju tanku, 6 i pol centimetara visoku, lakiranu potpeticu i lakirani ukras na prednjem dijelu.

Supružnici Amal i George Clooney veliki dio ljeta s djecom su tradicionalno proveli u velebnoj vili na jezeru Como. Nekada je služila kao okupljalište glumčevih prijatelja, a danas je dom njegove obitelji, u kojem tradicionalno ugošćavaju članove Amaline porodice i druge prijatelje s djecom.

U Veneciji će proslaviti desetu godišnjicu svoje veze, a 27. septembra i devetu godišnjicu braka u kojem su dobili šestogodišnje blizance Ellu i Alexandera. Par se i vjenčao u Veneciji, a mediji su njihovu svadbu proglasili vjenčanjem godine.

Inače, filmski festivaltrajat će do 9. septembra, a očekuje se da će se zbog štrajka scenarista i glumaca ove godine crvenih tepihom prošetati manji broj holivudskih zvijezda nego inače.