Promo
105

Alma Ras: Naručite online i za to budite nagrađeni

Inovativan i moderan regionalni lider u tekstilnoj industriji Alma Ras, tokom mjeseca augusta kupcima priprema brojna iznenađenja.

Svakom online kupovinom iznad 30 KM i 50 KM putem WebShopa ili Facebook stranica Alma Ras i Manners kupcima na kućnu adresu stižu vrijedni pokloni.

To nije sve. Odlučite li se omiljene artikle za sebe i svoju porodicu naručiti iz udobnosti doma, svakog mjeseca imate priliku osvojiti poklon vaučer u vrijednosti od 100 KM. Mjesec august donosi i finalno sniženje do 70% na asortiman iz aktuelne kolekcije, stoga iz Alma Ras naglašavaju da zgrabite posljednji val sniženja i uštedite novac i dodaju: "Ukoliko se tek spremate na more, iskoristite priliku, te kupaće kostime i plažni asortiman za sebe i porodicu obezbijedite od sada po sniženim cijenama!".

Odaberite omiljeni artikal iz bogate Alma Ras i Manners ponude iz udobnosti Vašeg doma.

Ističući potrebe i istančanost ukusa svake žene, stil i karakter svakog muškarca, te razigranost motiva na asortimanu i za one najmlađe, kompanija Alma Ras osim bogatom ponudom kupcima želi olakšati narudžbe i na online način. Prateći svjetske trendove prvenstveno u pogledu visokokvalitetnih materijala evropskog porijekla, te razvoj modernih tehnologija, kupcima je na raspolaganju WebShop – online butik, te stalna komunikacija putem Alma Ras i Manners Facebook stranica, putem kojih kupci uvijek mogu dobiti više informacija o dostupnosti željenih artikala.

Savršenim omjerom cijene i kvalitete, Alma i Ras i Manners donje rublje i spavaći program našli su mjesto u brojnim domovima i postali nezaobilazni brendovi velikog broja kupaca. Kako navode u iz Alma Ras kompanije, donje rublje i spavaći program za cijelu porodicu sasvim sigurno će postati trajni izbor svih kupaca, te dodaju: "Kad već birate, odaberite biti nagrađeni za svaku Vašu online narudžbu! Pratite naše Facebook stranice, jer Vašu vjernost nagrađujemo višestruko".