Moda i ljepota
132

Alessandro predstavio Striplac, trajni lak za nokte koji se skida u jednom potezu

(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Njemački brand Alessandro je u srijedu 5. novembra u restoranu Four Seasons u Sarajevu predstavio novu,atraktivnu liniju trajnog laka za nokte, Striplac lak koji se skida u jednom potezu. Događaju su prisustvovali nail artisti iz cijele Bosne i Hercegovine, te Alessandro predstavnici i gosti.

Regionalni Alessandro Team uz pomoć Alessandro Njemačka priredio je originalan show koji je na efektan i jedinstven način prikazao novi color trend Striplac, trajni lak za nokte koji se skida u jednom potezu. Predstavljena je nova color tehnika trajnog laka za nokte uz specifično i jednostavno odstranjivanje bez odstranjivača laka, koja u potpunosti ispunjava sve zahtjeve savremene žene.

Alessandro boje, te jednostavna tehnika nanošenja i skidanja Striplaca unosi jednostavnost i moderan stil usvakodnevni život svake žene.

Internacionalni trening kordinator i Export Area Manager branda Alessandro, Simina Farcasiu, izjavila je:Izuzetno mi je drago biti u Sarajevu, te moći prezentirati Striplac - prvi trajni lak na BiH tržištu i vodeći na svjetskom tržištu. Alessandro misija je ponuditi modernoj ženi veliki izbor koloracija, te brzo i jednostavno nanošenje i skidanje laka za nokte, koji će uz to trajati i do dvije sedmice. Striplac je idealno rješenje, a današnja prezentacija je to upravo i pokazala.

Tokom prezentacije prikazana je i praktična primjena Striplaca gdje su svi prisutni mogli vidjeti zašto je Alessandro vodeći brand u njezi i uljepšavanju noktiju i ruku.