Prošetala plažom
2

Alessandra Ambrosio pokazala isklesane trbušne mišiće uoči 41. rođendana

N. O.
Alessandra Ambrosio (Foto: Instagram)
Alessandra Ambrosio (Foto: Instagram)
Brazilska manekenka Alessandra Ambrosio šetajući plažom tokom vikenda u potpunosti je pokazala svoju fit figuru uoči 41. rođendana kojeg proslavlja danas.

Manekenka je u subotu privlačila poglede šetajući plažom u Santa Monici dok se razmetala svojim zavidnim trbušnjacima. Ambrosio je nosila ljubičasti bikini iz vlastite modne kolekcije, koji je iskombinovala s višeslojnim ogrlicama.

Brazilska manekenka za plažu je birala jednostavan izgled bez šminke sa kosom skupljenom u neurednu punđu.

Nekoliko dana ranije, Ambrosio je otputovala na Bahame, a pridružile su joj se i njena 13-godišnja ćerka Anja i prijateljica Jessica Geraty.

Nedavno je dospjela na naslovnice jer se pojavila u kampanji brenda u vlasništvu Kim Kardashian. Manekenka je u SKIMS kampanji pozirala zajedno s Tyrom Banks, Heidi Klum i Candice Swanepoel.

Četiri bivše anđelice brenda Victoria's Secret pokazale su komade iz nove kolekcije, ali je pažnju najviše privukao photoshop skandal gdje je na fotografijama primjetno uređeno tijelo Tyre Banks.

Banks je potom tokom gostovanja u emisiji branila Kim Kardashian, poručivši da njen brend osnažuje žene bez obzira na veličinu odjeće koju nose.