Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupiranje Ćerki od Top sda merhamet ratnog profitera,dok narod kuca pare za str i grijanje.Moj Bošnjo stoko na putu do klaonice...
i o5 bi isti branili i ratovali koji su patili dok bi ovi osli u "izbjegliste"
Aida Terzic je kcer Tarika i Minke Jasarevic iz Relax Toursa.Varalice u poslu.Ali nikad nisu bili SDA.Tarik jeste krao u nekoj humanitarnoj,to sam cuo.Ali bili su prvi uz Radoncica i on im je omogucio sve da otkupe.Sad su NIP.Stylinger je smece iz Mitexa
Sve sto zelim u ovom trenutku je da budem influenser
Iskace iz pastete.
Kako nas pokušavaju napraviti budalama ovi ratni SDA profiteri.
valja pokradene pare unovčiti i OPRATI,poslije je sve lagano.Ali ne brinem se kriminal se uvijek vrati na najdražem!!!
para ide na paru. uš na fukaru.
sunce ti poljubim. svaka koja ubode konac kroz iglene usi je kreatorka ili dizajnerka.
Nevjerovatno ko ovu Aidu gura, malo malo pa je na klixu. Jel zbog hotela ili zbog mode.. Ima jos uspjesnih menadjerica, dizajnerica, doktorica profesorica, uciteljica odgajateljica. Sto niko ne pise o normalnim zenama sto nemaju privatni PR na klixu.
Nju mnogi guraju😂😂😂sad sa Denisom Zvizdicem u Dubai.Ice je jos vise izgleda.Sestra joj razvela onog goljavog Emira Granova od porodice,pa sad one kreiraju po MITEXU I GRANOFFU.Smece.Imaju i one rodice sto prave ogavne tasne.Sve u svemu-apanke neophevane.
znate kako kazu, od gnijezda do zvijezda. #narodzna
Ako je babo SDA ratni profiter, neka hvala. Radije bi i gole guzice na snijeg nego tvoj kaput.
Kisobran ko u Sebije :)
E,pa ,Sebija je doktorica i moze kupiti.Ova lujka slaze ljude da idu u 5 zvjezdica,platis i odes u jedva 3.Opljackaju te.Nikad SDA,uvijek SBB,sada NIP
LAKO JE KAD TI BABO ISPUNJAVA MUZICKE ZELJE A TI SE UFURAS U ULOGU BIZNIS ŽENE!!
Ja joj ne znam ni oca ni background ali ovako gledano iz daljine,ova dama je itekako sposobna i vrijedna i nema problem da nabroji uspjesne projekte koje radi. Ne znam sto su uvijek najglasniji u pljuvanju oni najmanje sposobni i vrijedni???
Neka tebe vlada KS o nasem trosku salje u Dubai, pa onda kcerka Senada Dzambica Bingo, pa onda ublehas Edin Mehic itd itd itd..
Da je Paris, Milano, New York, London itd... Pa da covjek kaze wow, neki je uspjeh. Beogradjanke? Otkad su vlaske seljancure neka mjera u modi, tamo samo prostakluk znaju dovest do savrsenstva.
Ne znam zasto mi je ova zena tako odvratna, pokusavam je ne mrziti, al ne ide jbg
Svaka čast