"Dijamantne grudi"
0

Adriana Lima ulicama šeta u grudnjaku vrijednom 2 miliona dolara

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
San svakog muškarca je ostvaren - Adriana Lima, zanosna brazilska manekenka, prošetala je ulicama New Yorka u grudnjaku i pokazala svoje bujno poprsje. No, ne u bilo kakvom grudnjaku. To je dijamantni grudnjak vrijedan dva miliona dolara!

Prelijepa manekenka, u pratnji brojnih tjelohranitelja, "prošetala" je New Yorkom i predstavila grudnjak Victoria's Secreta koji je optočen dijamantima i safirima.

Muškarci, ali i žene zapanjeno su gledali u zgodnu manekenku koja je ponosno predstavila grudnjak urađen u saradnji sa dragurljarnicom "Damiani" i koji sadrži više od 3.000 dijamanata.

Naime, za izrađivanje skupocjenog grudnjaka bilo je potrebno čak 1.500 sati.

Tokom predstavljanja Adriana Lima je oko sebe imala brojne tjelohranitelje, koji su pazili na nju, ali i na grudnjak izrađen od 142-karatnog bijelog dijamanta i safira.

Sudeći po fotografijama s predstavljanja grudnjaka trudnoća nije ostavila nimalo traga na prelijepu Brazilku, štaviše sada je seksipilnija nego ranije.

"Biti majka je nešto najljepše što mi se moglo dogoditi. Sada znam šta znači bezuslovna ljubav", kazala je američkim medijima manekenka koja je udata za srpskog košarkaša Marka Jarića, s kojim ima kćerku Valentinu.

Lima je dodala i to da se sada osjeća mnogo pouzdanije, strpljivija je, ali i otvorenija u razgovoru s ljudima.