Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
supergavro,pitanje je zasto nijedna od tih zena iz "privatnih logora" nije nakon rata prijavila silovatelja,mjesto logora i sve ostalo.te informacije tipa RISTO DJOGO neprolaze izuzev kod onih kojima ste takvim medijima isprali mozak pa ko papagaji poput tebe ponavljaju ono sto cuju.ljudi sudovi rade po dokazima a ne cula,kazala.koliko silovatelja zivi u rs i srbiji kao i u federaciji(da nema zabune) a niko ih neganja jer zrtve ili nezele prolaziti kroz torturu ispitivanja ili zrtve nisu prezivjele pa samim tim dokazi nepotpuni i lako oborivi.djevojka za pohvalu jer zeli dati doprinos u otvaranju ove teme .
bas je lijepa brazilka... :) volio bih je upoznati...
Srecom pa djevojka ne moze da procita ove komentare na klixu.
komentari su ogledalo vlaske kulture ovdke ... ni trunka empatije niti osude zlocina naprotiv ... sta nam to govori znajuci da je ovdje vecinom druga generacija poslije rata? Tacno nisu se promjenili ni sekunde i sutra bi isto ili jos gore napravili. Narode moj moramo se zapitati jednu stvar, dali je vrijeme doslo da raskrstimo sa pogani?
gavro interesantno je da ti tekstovi koje si iskopirao postoje jako dugo samo sa drugim sadrzajem. naime radi se o nasim zenama a u tim tvojim je to samo zamjenjeno sa "srpkinje" yebala te propaganda glupa balavac mali
Treba curu upozorit da bude maximalno oprezna prilikom istraživanja u Podrinju ...??? Mnogi silovatelji su i danas na slobodi, a velik broj njih je zamaskiran u uniforme MUP PC ...???
jel gavro kruha ti?
passat.... kad već raspolažeš informacijama, bilo bi lijepo da pokažeš malo ljudskosti, građanske savjesti i patriotizma, pa da odeš u tužilaštvo i tamo ispričaš sve, naročito o ovima koji su kako tvrdiš zamaskirani u policijskim uniformama..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I po cemu ona zasluzuje vijest na klixu? Milijardu studenata pise radove o slicnim temama...po cemu ona sad nesto
Sandzo bas mi igras po strunama par dana...minusas ko hinja...sta je hos moje mozda paznje?
Pa valjda sto radi na istrazivanjima o masovnim silovanjima u BiH,prilicno pohvalno