promo
144

Mjesec mart je pun pogodnosti za žene u Malak Regency Hotelu

Cijeli mart Malak Regency Hotel poklanja ženama 10% popusta na sve usluge Spa by Malaka (Wellness, Spa i Health centra) i Beauty by Malaka (frizerskog i kozmetičkog salona).

Mjesec mart mnogima je povod da damama, osim pažnje i ljubavi prirede i specijalno iznenađenje. Biti žena u Malak Regency Hotelu ovog mjeseca je posebna privilegija, budući da smo pripremili martovsku ponudu u kojoj će zasigurno uživati sve dame, ali i njihove voljene osobe. Tokom mjeseca marta u Malak Regency Hotelu uživajte u jednom od gastro, spa i beauty paketa koje smo pripremili specijalno za ovaj mjesec.

Isprobajte ukusne specijalitete po recepturi našeg profesionalnog kulinarskog tima u profinjenom ambijentu restorana Gourmet i Bistro. Naši kuhari i kuharice su pripremili ukusne menije, sa vrhunskom i svježe pripremljenom hranom. Posebnu pažnju su posvetili kreiranju specijalnog bezglutenskog menija.

Nakon ručka ili večere, momente relaksacije i usluge uljepšavanja potražite u Spa by Malaku, Wellness, Health i Spa centru Malak Regency Hotela, kao i u Beauty by Malaku, frizerskom i kozmetičkom salonu u Malak Regency Hotelu.

Specijalno iznenađenje za sve dame: za vas smo pripremili 10% popusta na sve Spa by Malak kao i 10% popusta na sve usluge našeg frizerskog i kozmetičkog salona Beauty by Malak.

Spa by Malak – mjesto gdje je sve podređeno Vama

Spa by Malak radi svaki dan od 07:00 do 22:30 sati. Kako bi izašli u susret svim damama koje žele dodatnu privatnost, vikendom smo kreirali ekskluzivni ženski termin od 12:00 do 15:00 sati. U svim drugim terminima Spa by Malak je otvoren za muškarce i žene zajedno. Spa by Malak se sastoji od prelijepog unutrašnjeg bazena, fitness centra opremljenog Technogym opremom, turskog hamama, finske saune, sobom za relaksaciju i sobama za masažu. Profesionalni i certifikovani tim Spa by Malaka je tu za usluge više vrsta masaže, personalnog treninga, nutricionizma, hidžame, kiropraktike i ergon terapije.

Beauty by Malak je sinonim za ljepotu

Salon ljepote Beauty by Malak, frizerski i kozmetički salon u Malak Regency Hotelu objedinjuje vrhunsku uslugu po pristupačnim cijenama. Stotine zadovoljnih klijentica je oduševljeno frizerskim i kozmetičkim uslugama u ovom salonu. Frizerski tretmani u Beauty by Malaku pored standardnih tretmana kose obogaćeni su i globalno poznatim luksuznim brendom za njegu kose Kérastase, čije proizvode također možete i kupiti u Beauty by Malaku.

Kozmetički dio Beauty by Malaka opremljen je najsavremenijim kozmetičkim mašinama. Obrazovani i certifikovani kozmetičarski tim Beauty by Malaka nudi preko 38 najsavremenijih i najkvalitetnijih kozmetičkih usluga i tretmana lica, tijela i dodatnih tretmana. Izdvajaju se HIFU tretman - revolucionarni tretman za lifting lica i oblikovanje tijela, poznat kao nehirurški lifting ili soft facelifting, tretmani mezoterapije i mikrodermoabrazije.

Spa i Beauty pogodnosti mogu se iskoristiti odvojeno od gastro ponude (ručka ili večere), jedan dan u mjesecu martu 2020. godine.

Za rezervacije termina možete pozvati na kontakt broj 033/777-200 ili pisati na e-mail adresu [email protected]. Dobro nam došle!