lifestyle
0

Michael Jackson ponovo 'najluđi'

NINA
Pop-zvijezda Michael Jackson, njegova sestra Janet i predsjednik SAD-a George Bush, nalaze se među deset Amerikanaca koji su se u proteklih godinu dana "istaknuli" po velikim ludostima, pokazala je jedna newyorška anketa provedena povodom 1. aprila.

Michael Jackson, optužen za seksualno napastovanje jednog adolescenta, dobio je titulu "najluđeg Amerikanca" drugu godinu za redom. Za Michaela se izjasnilo 77 posto sudionika telefonske ankete koju je provela agencija za ispitivanje javnog mnijenja "Jeff Bardz" iz New Yorka.

Za pjevačem slijedi njegova sestra Janet koja je ovu titulu zaslužila nedavnim incidentom u tijeku televizijskog prijenosa finalne utakmice američkog nogometa kada je, kako je sama rekla, nenamjerno svoju obnaženu dojku izložila pogledima više od 100 milijuna gledatelja.

Kako prenosi agencija AFP, među ostalim poznatim osobama s ove liste nalazi se i Britney Spears, koja je svoje četvrto mjesto zaslužila zbog braka s prijateljem iz djetinjstva, koji je trajao samo 55 sati.

Tu je i predsjednik George Bush, koji je deseto mjesto osvojio zbog bure oko oružja za masovno uništavanje u Iraku.

Među ostalim osobama koje su napravile neku ludost tijekom posljednjih 12 mjeseci su košarkaška zvijezda Kobe Bryant, osumnjičen za silovanje, i Paris Hilton čiji su se ljubavni nestašluci našli na Internetu.