PROMO
1.5k

Mesna industrija MADI predstavlja novu liniju proizvoda "Taman"

Mesna industrija MADI je prepoznatljiv brend na domaćem, ali i izvoznim tržištima i nakon 30 uspješnih godina u poslovanju sa pilećim mesom, u 2020. godini proširuje svoje polje djelovanja i na trajne, suhomesnate proizvode od crvenog mesa.

Nakon intenzivnog ulaganja u proizvodne kapacitete i izgradnju potpuno novog pogona na 3300m2, iz investicije vrijedne 7 milion KM, sa velikim zadovoljstvom predstavljamo našu novu liniju proizvoda Taman MADI.

"U fabriku brenda Taman MADI smo uložili ne samo materijalne resurse, nego svo naše znanje i iskustvo kad je riječ o zadovoljstvu naših kupaca. S tim u vezi, vjerujemo da će kupci ukazati povjerenje brendu Taman MADI, a mi smo sigurni da će biti zadovoljni. Vjerujemo da će Taman MADI proizvodi postati dio jelovnika svake porodice kojoj je stalo da ima pouzdan i kvalitetan proizvod na svojoj trpezi", kazali su nam iz kompanije MADI.

Za početak, odlučili su se za slijedeće proizvode: Sudžuk (450g), Moj sudžuk (450g i 80g), Čajna kobasica (500g) i Special kobasica (500g i 80g).

MADI proizvodi su: • bez glutena, • bez soje, • bez umjetnih boja, • certificirani, • pažljivo pripremljeni po tradicionalnoj recepturi sa najfinijim 100% goveđim i junećim mesom.

Kroz ovu kampanju ih prati i jedan od vrhunskih glumaca sa ovih prostora, gdin. Admir Glamočak alias Mustafa Sudžuka i na sebi svojstven način daje poseban doživljaj cijele priče. Oficijelni video kampanje Taman MADI možete pogledati na videu ispod:

"Obradovati sebe i svoje ukućane sa tradicionalnim okusom sudžuka, oplemeniti svoj sendvič sa Čajnom kobasicom ili začiniti svako druženje sa pikant Special kobasicom je užitak kakav niste ni sanjali", preporučuje Mustafa Sudžuka.