{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mašna vintage & art market je pravo mjesto za kupovinu prazničnih poklona

2.12.2015. u 09:56
147
3
Mašna vintage & art market je pravo mjesto za kupovinu prazničnih poklona
147
Mašna vintage & art market je pravo mjesto za kupovinu prazničnih poklona
Novogodišnji Mašna market će se održati 12 i 13. decembra 2015. godine (subota i nedjelja) u prostorijama Kina Bosna na adresi Alipašina 19 u periodu od 11 do 18 sati.
Market će biti prodajnog karaktera, a namijenjen je svim ljubiteljima vintage i retro stvari, umjetnina i rukotvorina. Ulaz je besplatan. Do sada su uspješno održana dva marketa, koja su okupila više od 2.000 ljudi.

"Prvi put market će trajati dva dana, kako bi se svim zainteresiranim osobama pružila prilika da posjete market, te kako bi se što većem broju umjetnika i kolekcionara pružila platforma za izlaganje njihovih radova i umrežavanje s drugim umjetnicama iz BiH", kaže Amra Jajetović, organizatorica Mašna marketa.

Na marketu će se pojaviti preko 50 izlagača sa ručno rađenim nakitom, ukrasnim predmetima, fotografijama, pločama, knjigama, vintage odjećom i namještajem, te drugim ukrasnim predmetima.

U velikoj ponudi marketa će se naći vintage odjeća i obuća, restaurirani namještaj, ručno rađeni nakit, ploče, knjige, dizajnirana odjeća, slike, fotografije, ukrasni predmeti, pletiva i sl. Pored toga, bit će organizovane tombole i druge nagradne igre.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: