Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, ali nije jedini, u Bosni ima mnogo jacih momaka u street workoutu, a daleko od toga da je "majstor". Bilo je drzavno takmicenje u ulicnoj gimnastici, sto se nije pojavio?? I posjecuje teretanu duplo vise nego vratilo i razboj napolju. I da zaboravili su reci da koristi razne suplemente sto je prirodno naravno i da ima perfektnu ishranu, pregledao sam mu sve videe i koliko ga klix nafali ja kontao frajer jede, ni jedan tezi elemenat u street workoutu nije izveo znaci ni jedan.
Respect za tijelo ali on je daleko od street workouta ;) (ponestalo slova pa moram ovako)
Svaka ti cast momce... Posebno u takvim uslovima postici to sto si postigao
Svaka čast dečko, dobre pločice :P
Hejteri su u problemu! Samo tako nastavi drug! ;)
Majstore u teretani se telis a ne na ovim Šipkama . Inace ja treniram u gymu 5 godina . Snaga i muskolatura onog ko trenira u teretani su za klasu savrsenija od ovih " Ulicni Gymnasticara " , oni su u prednosti jedino u akrobacijama !! Ali svaka ti cast za volju i napredak u ovoj danasnjoj drzavi takvi su rijetki
Eto ti ces mi pricati sta je snaga. Decko sta god da radi dize tezinu svoga tijela .Za razliku od teretane gdje dizes duplo vece tezine i onda ti pricas o snazi .
@HERCULES koji si ti sebi glupson!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj "ulične gimnastike" ??!!??!!?? hhhahahaha Gori od hrvata kad su krenuli sa svojim jezicnim promjenama !!
cestitke!!!