Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đe ima kupt ta diploma?!
Odgajati dijete u braku i van braka je nešto sasvim drugo. Nije isto živjeti sa djetetom ili ga uzeti par sati i time završiti svoju "obavezu"
treba imati postovanja prema djeci.....treba i njih nekada poslusati, treba ih uvoditi u donosenje odluka pitati i njih za njihovo misljenje......treba ih savjetovati a ne nametati
@mirrorcic dijete treba UVJEK poslusati i tako mu dati do znanja da nam je stalo do njega i do njegovog misljenja. Kad donosi odluke sa vama onda se uci i odgovornosti. Nazalost u bosni je odgoj djece katastrofalan. U vecini slucajeva majke ih razmaze a ocevi ni ne znaju da postoje. Saznaju da imaju dijete kad vec odrasla neodgojena i zapustena mrcina pregazi par pjesaka na ulici.
@PostenoGovoreci...ja sam oboje svoje djece mazila dok su bili kod mene....nikada nisu dobili batine i nikada nisam rekla "ne smijes" umjesto toga sam govorila "ja to ne bi voljela da ti to uradis" nisu me uvijek poslusali ali i to je zivotna skola za njih...jako sam zadovoljna kakvi su ljudi danas ispali...i ponosna majka, a kod mene su zaista uzivali....