Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
450 kilograma piletina košta oko 7 maraka. Bas im je skupo meso. Klixovci izgubljeni u prevodu
@AlkoholJeZlo Pa i kod njih ide na komad.Emu je težako otprilike 450 :)
@AlkoholJeZlo PLus ima pušku od 10tak hiljada dolara, oprema, odjeća itd još par hiljada. I čuj ko jede 200-300 dolara mesa sedmično :)))))))))) Ako je pola kg 7km, OK, nek jedu 5 kg sedmično to je 70 km što je 57 Australskih dolara. Al haj...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Meso na Novom Zelandu inače je veoma skupo. Otprilike 450 kilograma pilećeg mesa košta blizu sedam maraka." 450kg za 7KM? Skupo?
@gooUser10133484x338 jah........treba doci kod nas pa da vide !
@gooUser10133484x338 da skupo 450 grama ili ako ne znas manje od pola kile 7 maraka gdje si procitao 450 kilograma
Ma mislim da je poenta je da njoj treba metak a ovaj clanak je samo reklma u tom pravcu...
Meso na Novom Zelandu je veoma skupo. Otprilike 450 grama pilećeg mesa košta blizu sedam maraka.....toko ubosni jeftinije...adjesu nase plate djes njiove
E što li nisi muslimanka pa da ti kljix "gradžani" objasne gdje griješiš....?!?? :)
STA BI MI TREBALI RADITI KAD OVA NA NOVOM ZELANDU LOVI DA PREZIVI😁
hunter
U pm ja mislila zaratilo se
Ove naše ne znaju ni spremiti kad joj doneseš.
Kupiš puško 3000 Eur , odjelo 1000 eur, opremu još 500 eur , metci nekih 50 eur i onda uštediš 100Km
Maorka.
Ne kupuje ! Ubija !!!
preseravanje
Jest ovoj marka teska, evo je ko Focanka
A KOLIKO KOŠTA PUŠKA I SVA OPREMA KOJU IMA, A VIDI SE DA ZNA ŠTA IMA
Zamisli da svi odluce da rade ovo. Pa ne bi bilo ni bube zive na planeti. Sve biljudi porokali. Nema ovo veze sa stednjom. Oce treba da ubija. Kraj.
"zahvaljujući lovu uspijeva uštedjeti od 200 do 300 dolara sedmično" ----kakva napuhana procjena! "Svake noći pravimo meso"-----prvi put cujem da se meso moze napraviti "Iskoristimo meso u potpunosti i ništa ne bacamo"---u zivotinjama nije samo meso "Simpatična 40-godišnjakinja čak ne zna ni kolike su prosječne cijene piletine, govedine ili janjetine".---hocete da kazete da lovi pilice, krave ili ovce?