Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz mace nikad nije dosadno...
Kaka macka samo pitbul braco
@SkinheadTM87 Pa vas drogerase/propalitete vise vodaju pitbullovi nego sto vi vodate njih, ne pravi se opasan po internetu jer se u sustini ovdje samo dokazujes da si klosar,drogeras,alkoholicar,glup,propalica itd.. Ti ako mislis da si opasan jer vodis pitbulla edukuj se malo o univerzumu, skontaj koliko smo i ti i ja mali..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
I moj pokojni Pujdo je obozavao lezati kraj mene, glava u krilu i nesto mrmlja. Macka bi ga znala otjerati. Zanimljivo, on od cca 20 kila se bojao macke od 5.😃😃
taj tvoj pujdo bio je neki pussy
Bullshit.
kineska izreka kaze da pas koji laje nije dobro skuhan
PISari su zakon.
imam jednog macka u gacama al trenutno spava
macke su macke
Da, da... kad imate migrenu stavite si macku na glavu. Vrlo brzo djeluje. Ima da zaboravite na migrenu dok si reko "JOJ! OGREBA ME! SKIDAJ JE! SKIDAJ MICIKU! AAAA!!!"
Maco, reci ciki frrrr
Baš kontam uzeti mačku, kad ovaj članak :)
Macke su zakon!!!
Zato ja svoju mačku zovem Paracetamol haha ...pa odavno je poznato da se mačke regenerišu predenjem tj.kosti im 9 puta brže zarastaju nego inače.Otud i izreka da mačka ima 9 života.
@dis3 Pocesi me da se nasmijem. @Ogledalce Ma nemas sta brinut, ja bih do sada bila pokojna.😃
ahahahahaahahahah dobro je onda...........sve sebi umislim neku boljku tamo gdje se spusti ahahahaahaha :)
ma, vidi ih što se liječe ;)
@TheGirlfromlpanema ma, divni su..... besplatno i bez pozadinskih misli liječe! još je predenje mace na frekvenciji od 25 - 150 Hertza ljekovito. što za dušu, što za tijelo :)
@MindRubber i ne traže markicu za participaciju samo malo hrane i milovanja rukom :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Koje boljke ublazava Maca Diskrecija?!
citala sam neki dan, da macke uvijek legnu na mjesto gdje je neka boljka ..........moja meni uvijek leze na noge ili na prsa i prede........da li da se zabrinem ?
mace vole da im je udobno. onako usput te liječi svojim predenjem na ljekovitoj frekvenciji između 25 i 150 Hz-a!
@MindRubber doduse..........gdje god se na mene svali "udobno" joj je i toplo hahahahaah............ali priznajem.........smiruje me uvijek njeno prisustvo.......
PRIKAŽI ODGOVORE (4)