Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Siguran sam kad si izgubio tih 6,da si jos tolikoostao nekom duzan pa bolje na otok nego da ode glava ko horoza
Izgubio 6 miliona eura ne berzi 1987 a euro se na berzi pojavio oko 2000-te. Covjek ne samo da zivi na pustom ostrvu već je i putnik kroz vrijeme.
Puko...
normalno da je bez drugih ljudi tesko, covjek nije otok
kuces veci luxuz o d ovog
Biackkk samo te pitam da i on nije bankrotirao i onolike(objelodanjene)milijune vrisnuo dali bi i on u svojim sijedim godinama zivio ovakav zivot a ne zivot doslijedan jednom 73-godisnjaku i bio sa svojom djecom i unucadima.Drugo je mozda pitanje od sve kakve mafije se morao da skloni da nebi likvidiran bio itd itd
cuj, uz pomoc solarne energije ima internet? pa treba mu onda dat nobelovu nagradu ...
Lici na mog rodjaka Emina iz Jasenove kod Srebrenice
kakav pesnit
Koji glupan, svijumi
deda mraz.
ma lijepota mu
posaljite mu jednog srbina sa klixa da se druze pobjece dedo prvom prilikom
sikter krmak naporan si
Sijeda budala i magarcina
baš pametan i hrabar čovjek. šta imaš pd modernog života? ustani rano, trči na posao da bi si kupio masu nepotrebnih stvari, da bi si natovario još obveza iako ti to ništa u biti nije potrebno, pa još radi da bi to sve otplatio i na kraju ćeš krepati kao i ovaj čovjek na ovom otoku koji ne mora ništa od tog.
covjek je ucinio hidzru iz sebi znanog razloga, i to je jedno od rijesenja zivotnom problema.
ovaj se krije od nekog.Nebi me cudilo da ga uhapse,i na kraju kad ga obriju,gle cuda,jedan od onih masnih preko Drine,sto se krije od Haskog tribunala