lifestyle
0

Louise Cliff izabrana za Miss časopisa Maxim

FENA
Časopis Maxim oduvijek je poznat po svojim provjerenim metodama za odabir najseksi žena koje su ikada kročile svijetom. Ovaj put, britansko izdanje tog popularnog časopisa za odabir Miss Maxim časopisa poslužio se nepogriješivom metodom - glasovima čitatelja.

Upravo "glas naroda" tako je odlučio da će tamnokosa Louise Cliffe biti Miss britanskog izdanja časopisa Maxim, a ako pobijedi i na međunarodnom natječaju - Louise se seli u New York, gdje ju čeka potpisivanje ugovora s časopisom vrijednog 100 tisuća dolara, te sasvim novi život.

"Pobijedila sam zato što sam seksi!" - iskreno je u intervjuu upravo za časopis koji joj donosi novu budućnost Louise odgovorila na upit o tomu zašto misli da je upravo ona odnijela pobjedu.

[SLIKA]1[/SLIKA]

Iako mnogi misle da su njezine grudi rezultat plastične operacije, Louise kaže kako su njezine grudi - koje su joj, sudeći prema njezinim izjavama - i donijele pobjedu - prirodne.

Najviše ju, kako kaže, pale muškarci odjeveni u policijsku uniformu, i njezin je seksualni apetit, kako također otkriva - vrlo teško utažiti.