Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kapitalistički robovi misle da je ovo podilaženje njihovom egu i važnosti. A zapravo su u položaju gorem nego što je konjska zaprega.
prije 30 godina u Energoinvestu na Stupu uveli pivu u menzi ...trajalo dva dana ..niko iz menze nije izlazilo a placalo se bonovima ...
Kod nas se pije i bez završenih poslova.
ih, kad je ovo u komunizmu bilo, svak imo svoj bar, a ne svi da dijele jedan. Kasnite za nama dobrih 30 godina
"Happy hour" nije "sat sreće" nego "veseli sat" (ne onaj školski).
happy hour prevesti kao sat srece hahahahahhahahahahhaha
Hebi ga jarane, more se izgleda.
A kod nas imaš šefa koji te nadgleda kad piješ "desetominutnu, što prije s'nogu kafu", koji ima šefa koji njeg nadgleda i taj šef ima šefa koji njeg nadgleda. Svi gledaju koliko si brz zapravo i za možeš li popit vrelu kafu odjednom da se ne spržiš.
Ovo treba da bude dobra vijest ili???
Prije će biti da imaju višak radnika pa ih se žele na fin način otarasiti.
@atheos za alkoholičare jeste 😂😂😂😂