Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato sto su ti muskarci psici koji traze nekog da ih udomi. hahahahaha
Evidentno je da je clanak pisan od strane Amerikanaca za Amerikance o Amerikancima. Vi 'novinari' treba da znate koji clanak mozete prenijeti u kontekst naseg podneblja. Ok ljudi imaju ovdje ljubimce ali to nije ni blizu masovno kao na Zapadu, pogotovo ljubimci koji zive doslovno u kuci.
Kakva su ovo isprinja i propiranja mozga. Najgora stvar je sto ovakvu vrstu clanaka pusi 90% ljudi
ruzna je ko lopov,al zato kakvog cuku ima...nikad niko
Ja pao na sijamsku macku
Pogresno, svaku koju znam da voda cuku i macu nije privlačna. Jednom me cak ujeo cuko na povezu od jedne dame i sto me zacudilo je to da ona cuku tepa i ruzi ga kao 'izvini se lea momku' mislim, izvuklo je to sto je rekla 'momku' 🤣da je rekla čiku, nabio bi i nju i leu na nogu 🤣cuj izvini se, a lea me poderala 🤣
Ja doso kod doktora u hitnu na socijalnom i štulam, govori dok sta je bilo, reko ujo me cuko, kaze sto mu nisi vratio i ujeo i ti njega 🤣ja nako kontam, je. o majku gdje god dođeš u Sarajevu svi se zaebavaju 🤣mislim nije zlonamjerno, ali u takvom stanju nije cojku do toga
Ne znam kakve su to budale, ja kad vidim ženu sa cukom odmah kontam neka usamljena živča, a garant joj cuko i liže labrnju, sva je bakterisana.
Dogtrast ker stalu cuva. Peksinke sa kerovima smrde ko i cjela kuca im, svaka herpes ima
Imas ga i ti pa eto mozes i sa njim lajat