Snimak je postao hit
20

Žena mislila da je kupila shi tzua, ostala u šoku kada je vidjela u šta je ljubimac izrastao

L. R.
© Shutterstock
© Shutterstock
Korisnica TikToka pod nazivom "Just a Happy Boy" podijelila je neobično iskustvo nakon kupovine kućnog ljubimca.

Naime, ona je ostala u šoku nakon što je shvatila da njen pas nije izrastao u rasu za koju je mislila da je kupila. U objavi, koju je podijelila snimku svog psa, prikazala je kako je izgledao kao štene, a onda je prikazala kako izgleda kao odrasli pas.

"Mislila sam da sam kupila štene shi tzua za 250 dolara putem oglasa Craigslista", napisala je .

@justahappyboy ur sign to buy a craigslist dog #justahappyboy #mixeddog #mixedbreed #pitbull #pitbullmix #shihtzu #dogsoftiktok #cutedogs #dog ♬ Boozoos Waffle Fries - Kyle DeNigris

Od početka njen ljubimac nije izgledao kao klasično štene shi tzua, nedostajalo mu je duga dlaka na glavi i imao je izduženiji nos, ali nije pretjerano razmišljala o tome.

@justahappyboy pov: you get a pitbull mix off of craigslist😭 #justahappyboy #mixeddog #mixedbreed #pitbull #pitbullmix #shihtzu #dogsoftiktok #underbite #superbowl ♬ cheapshot combination - seago

No, kada je pas narastao, bilo je jasno da nije ni približno riječ o shi tzu rasi i da su je zapravo nasamarili putem ove popularne američke kompanije za oglašavanje.

Umjesto da njegova duga dlaka naraste, on je dobio podgriz i ostalo mu je glatko krzno. Međutim, to je nije spriječilo da ga zadrži i odlučila je da pokrene TikTok profil "Just a Happy Boy" i dijeli zanimljive anegdote ovog neobičnog psa. Na kraju se ispostavilo da se radi o mješavini shi tzua i pit bulla.

Snimak je objavljen prije nekoliko dana, ali je ubrzo pokupio simpatije te trenutno ima više od devet miliona pregleda i 447.000 lajkova. Mnoge je objava nasmijala, a neki su komentarisali kako pas izgleda kao prava zvijer.