Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narancasto ili Narandzasto ?? Pitam za jarana
Glupača.Sto nije sebe ofarbala.
Ovaj Tik Tok će nas sve u teletabise pretvoriti!
Tiktok bolescina
Autor članka kucao lesbian na tiktoku i ovo mu izbacilo, jest kunem ti se..
...ispao isti onaj pokemon Pikachu.
Ja svoju zgođušnu šćer puštam da gluvari po TikToku. Kaže da je oduševljena i da to hoće. Ja kažem 'nemoj'. Ona opet. Kaže društvo je licemjerno i ako već neće da zabrane TT ona ima pravo da se razmeće i okoristi najboljom prilikom koju trulo patrijarhalno društvo pruža mladim ženama. 'Da sam naučnica, na Klixu bih dobila 2 komentara. Ovako ću uvijek imati 100+ komentara plus marku i 19 na svakih 100 klikova.' I jest, izađe bolja plata nego da je naučnica... 😊☝🏻
Samo mu još zeleno odijelce fali i može biti Živkovićkin kućni ljubimac i džepni Leprikon. 😂
Dogovorio sam izvoz prasića u Tursku. Zbog poskupljenja struje i štednje, i nekih sitnica, istovar samo noću, malo je teško naučit svinjice male umiljate da bleje, da pređu na islam. Al' kad smo naučili bošnjooooke, možemo i njih.
Ja sam prasiće obojio zelenom bojom, pripremam ih za kurban barjam. Muslimanima dajem 20% popusta.
Kako ovaj lik nije banovan svi mu komentari govor mržnje ?
Vlašće pogano..
Nisu ni zivotinje, a ni djeca za svakoga. Ovo ako joj vidi kakav momak, nece je nikad ozeniti.
Pa ona se i ne pali na muškarce. Igra, kako bi se reklo, za drugu ekipu
Koja kretenusa
Sad se sjetih Mel Gibsona u Smrtonosnom oruzju kad mu mlada kaze upucaj tog psa. Kaze covjeka mogu upucati ali psa nikako. Svakakvih budala.
Nije isto pucati u musliće i pse! Psi ipak imaju dušu.
Glupace zapadnjacke
Ne bi me cudilo da ga sad ubaci u akvarijum