Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitam i ne vjerujem kakvih ste se gluposti nakucali. Istina je da mačke ne vide mirnu vodu najbolje, ali to nije problem. Problem je što veoma loši vlasnici mačaka nemaju pojma da mačke ne žele da pokvase brkove. Jedini razlog zbog kojih ne piju iz nekih zdjela je taj što ako probaju da se napiju, brkovi će im biti mokri. Kupi mačku kao zamjenu za dijete koje ne želi ima i pravi se pametan.
A kako to mislis da macka pije vodu a da ne skvasi brkove? O cemu ti? Inace u prirodi se nalaze posebne pumpice kojima se mackama daje voda jer ako skvase brkove odma su gotove 🤣🤣🤣🤣🤣
macke ne obozavaju nego vole
Čuj "mačke obožavaju" xD
Moj macak pije samo DonatMg....slavinu zaobilazi🤣