Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je rakao onaj general u ratu, "Nepristojno debeo"
Hvala vam dobri ljudi, hvala vam od srca!
Ja mislio spašen pa preplašen haha haman ga spasioci uplašili
Jesu li ovi iz udruženja (možda i u dogovoru sa ovim spasiocima) namjerno ostavili cuku na tim stijenama da bi sada ovim činom spašavanja i lažnog dobročinstva privukli pažnju na sebe?
Bravo
Zahvaljujuci ljudima, tamo je i dospio.
Mrsav ko goran bare iz grupe majke trrba neko da udomi i uhrani kera sevap je
Oni koji istinski vole i poštuju životinje i pri tome imaju ono zrno soli u glavi nikada ne objavlju ovakve stvari niti se o tome hvale.
A razmišljaš li ti o mogućnosti da će u ovome vidjeti podsticaj neko ko po svaku cijenu hoće da privuče pažnju na sebe (takvih ovisnika o pažnji je na internetu i previše) i namjerno dovede životinju u ovakav položaj da bi nakon toga nastao snimak “junačkog“ spašavanja? Veliki broj tih slučajeva na internetu su nastali upravo na taj način.
"ako su ga nasukali na kamen za lajkove, barem su ga odveli veteriranu"
Ovo izgleda kao da ga je neko namjerno izgladnjivao, da je i lutalica ne bi bio ovako neuhranjen nema šanse. Djeluje mi kao da je neki bigl u pitanju.