Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsolutno nije istina. Nasa kuca bila prazna bez nase najvece maze, naseg macka. On pruza ljubavi da sve nas ukucane dovodi precesto do suza od srece ali i od tuge kada bilo gdje krenemo, tako tuzno gleda i vidimo pitanje, a gdje sada morate ici. Docekuje nas njuskicom zaljepljenom na vratima tacno znajuci da neko od nas dolazi. To je nas najdrazi clan porodice koji nesebicno i konstantno pokazuje i dokazuje svoju ljubav u svakom trenutku. Volimo ga a i on nas najvise.
Mene moj pas uvijek bude uz mene a macak samo kad je hrana u pitanju ili kad hoce da se mazi.
Ja ne razumijem ovu medijsku bitku pas vs. macka. Imam oboje, i svako volim kao clana porodice a i oni nas. Prestanite s glupostima samo da popunite broj dnevnih clanaka koje vam je urednik zadao.
neka nas je klixtoris prosvijetlio sa ovim clankom sad mogu lakse da spavamo....
Macke su namazanije od politicara.Kad mojoj sta treba vrti se okolo ko ringispil.
Taj naucnik sto misli da macke nemaju potrebe za socijalizacijom veze nema. Da je samo malo vremena proveo s mackama, recimo u nekoj od naših bosanskih mahala, vidio bi da su itekako socijalna bica, da tetke mačke ucestvuju u odgajanju mačića (kad mama maca ide loviti), da se cak dozivaju mrnjaukom (ne samo u februaru) itd.
ovaj moj macak jedino reagira na zvuk otvaranja frizidera, ostalo ne hebe. kad ga cuje trci onako bunovan iza sna do njega.