Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Psi su predivna stvorenja, čim ih oslobodiš straha za egzistenciju oni postaju najpitomiji i najnjezniji stvorovi na planeti.
LJEPOTA PRIRODE..MORALI SU LJUDI UKAKITI 🌎 PLANETU..SAMI BOG ZNA STA JE OVO SVE..I OVE DIVNE ZIVOTINJE MORAJU ISPASTATI ZBOG POHLEPE POJEDINIH DRZAVA..DA NIJE CORONA BILO BI NESTO DRUGO..JADNE ZIVOTINJE SA NAMA LJUDIMA.😨
Jasno je ko u toj vezi miješa malter a ko drži visak
Kataloski primjer da su zivotinje bolje od danasnjih (ne)) ljudi..pokvarilo se sve i to se vidi zadnjih godina da bece na dobro..i izdobrismo pametnjakovici da ne mozemo iz kuca izaci..dok su zivotinje sretne spokojne (hvala Bogu)..hitno resetovati svi svoje sredine gdje zivimo.
Slike ovog Belgijskog ovcare i sove vec 2 god po netu. Brzi ste
@naftalin nije sve u brzini, nesto je i u tehnici
Ljudima za primjer!
@Poppaj Danasnji covjek slijedi ucenje makijavelizma i po tim nazorima se i ponasa.