Mora da "prilegne"
34

Urnebesan način na koji mačak Leo pokazuje da je gladan: Drame ne nedostaje

N. O.
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Video perzijskog mačka Lea osvojio je korisnike TikToka, a prikazuje kako ovaj kućni ljubimac svojoj vlasnici daje do znanja da je gladan.

Na TikTok profilu "leothezotcat" vlasnica dijeli zanimljive snimke iz svakodnevnog života ovog perzijskog mačka, a posebnu pažnju je privukao onaj u kom pokazuje šta radi kad je gladan.

"Kad god je gladan, odvede me do kuhinje i 'onesvijesti se'", navodi se uz video koji prikazuje Lea koji dolazi do kuhinje i dramatično pada na pod.

@leothezotcat He’s wasting away. Or so he says 🤨#CatsOfTiktok #TikTokCats ###dailydoseofcats #FunnyCatsOfTikTok #CatsBeingCats #foryoupage #JustCats #foryou ♬ Yummy Yummy Yummy - Ohio Express

U komentarima ispod snimka mnogi vlasnici mački su se poistovjetili s ovakvim potezom tvrdeći da i njihovi ljubimci rade isto.

"Ponekad kažem: 'O ne. Zovite hitnu', i pravim zvuk sirene i sad očekuje da i to radim", priznala je vlasnica komentarišući "dramatično" ponašanje mačka.

Mnogima je Leo bio posebno smiješan i simpatičan, a imali su i opravdanje za ovaj potez navodeći da je "umoran od traženja hrane da mora malo da prilegne".