Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje ne kaže da ono što ljubimac izbaci vlasnik pokupi
@quoter logicno je da ce pokupiti jer mu treba za veceru
@quoter Ne pravi se sada pametan. Kada obezbijede kante na ulicama, kupice se. Odjebaus.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nesposobnjakovića jedni, umjesto da pojasnite građanima gdje i kako da nabave maske i rukavice koje po naredbi moraju imati ukoliko se voze u taksiju, vi se bavite psećim govnima?! Ili očekujete da ćemo mjesec dana nosati jednu te istu masku II rukavice?! Živim za dan kada će odgovorni biti pozvani na odgovornost zbog tako bahatog ponašanja prema građanima, počevši od imenovanja onog imbecila za direktora bolnice do toga da građani moraju nosati maske koje nemaju gdje kupiti
@kolorit ljudi treba da shvate da im maske nece puno pomoci, tako da perite cesto ruke...
ne treba ti ni maska ni rukavice. Ako se osjecas sigurnije umotaj se u šal i nosi bilo kakve rukavice koje zatim možeš oprati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne vjerujte anonimnim glupanima koji ovdje daju kojekakve savjete. Drzite se uputa zvanicnog staba i vjerodostojnih internet stranica.
Ukida li se zakon da se pokupi iza psa ?
Izveo bi ga da klepe padaju,a ne policijski sat.
Lako je sa psima, al vidim dzukele su problem
Puste ljubimce da se samosetaju do jutra ... ako.mogu i da nadju hranu super ...
@x11111taysonnn Pusti svoje dijete da hoda, snaci ce se na kontejneru sad kad bude povuci potegni.
Da li iko ima ikakav oficijelni izvor za ovo? Rekla-kazala na Klixu mi ne znaci nista ako me policajac zaustavi.
@gooUser1584908853 Ako te zaustavi policajac ti se predaj odmah i reci da su ti kazali na klixu profili fb8373737483939 ili fb 83iu44uu3u3u3u ... zbuni prorivnika.. 😁
Sad treba prodavati cuke,svi ce ih nabaviti da mogu izlaziti takav smo mi blesav narod
@Merc170 ja cu mog pojest bude li nužda
Izdajem psa kao propusnicu za policiski sat.
Majke mi kupit cu kostim kera da me stari malo izvede da vidim sunce i oblake
Ljubitelj sam zivotinja imam 2 psa koji su vani u Box-u al mi stvarno nikad nisu bili jasni ovi sto po stanovima drze Psa Macku i sad kuku pomagaj jel vam komsije dozvoljavaju to ne kontam higjena na 1 mjestu...
@Batacumba Nisi ti nikakav onda ljubitelj pasa. Sjede ti i smrde u boxu, niti ih setas niti ista. Psi u stanovima su vise vezani za porodicu, i NE SMRDE. Zao mi takvih ljubitelja zivotinja kao sto si ti. Ko fol higijeničar... De ba razguli primitivac.
@Batacumba gdje ti zivis. Drzati osa u boksu je protiv zakona i zdrave pameti. Stavi sebe i svoje u boks ako si toliko zaostao pa ti to noje poznato.
Hvala, napokon neko!
Neka piša sa balkona 😂😂😂😂😂
Ovo postaje sve vise i vise nevjeratno.....
@fbUser1584484209 A gdje je problem imbecilu? Jesi li ikad bio u svjetskim metropolama? Jesi9 li vidio da svi imaju psa ili macu. Ti si klasicni bosnjacki bijednik, mrzitelj svega osim svoje najuze debilne familije. Hahahah. I ti bi u EU.. NIKAD !!!
Kazem da je nevjerovatno sta objasnjavaju ljudima, a vidim ti imas neki kompleks mudrosti pa odma moras izbaciti iz sebe prostatluke i primitivizam, vidim pravi se gradjanin, skolovan, peistojan, inteligentan ;)