Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preslatko! Jos puno divnih pohoda da zajedno prodjete, u zdravlju i sreci.
Zar nije macka zabranjeni ajvan , i niste tekli jel jede halal miseve ili svinjetinu
Do unazad nekih 6 mjeseci nikada nisam imao licno svoju macku,a onda je jednu macka ostavila jer je bila zakrzljala i odlucio sam je pokusati spasiti i uspio sam,iako je imala jedan period kada sam mislio da nece prezivjeti...a sada je to jedan ludi,veseli i jako pametni macor...koji je unio novu razonodu u zivot i svakome bi preporucio da uzme neku zivotinju sebi.Imam i psa,zajedno se druze,spavaju,jedu ...a druge macke ganja i laje na njih hah
Divno
Iiiii.... Stigne li kuci prije gazde, 🙄🤗😁😂😂😁
Ne bi se dalo reći da to ona dobrovoljno radi.macka je intiligentna životinja i privržena kući tj. Njenom rejonu, a ne vlasnicima tj.ljudima.dok je pas dosta gluplji. On je slijepo lojalan svom gospodaru.
Macka vidjela vise svijeta od mene
Svaka chast maciki.. Obisla je vise planina nego ja.. :)
Upoznajte macku?? Sta je sa ovim svijetom?
@Walterova sjena ... upravo se isto pitam
Ne silazi bolje to je tu nego u Bosni
kakav kolacic
Bra'o macko
I ja bih, al' ne može, nagazio privatnik, ne da godišnjeg, ne da subotu. Ona nedjelja prođe ko sekunda.
Mace su legende
"Veliki je broj ljudi koji željno iščekuju svaku narednu objavu o Maciki" - vjerujem da ima veliki broj idiota koji nemaju pametnija posla u životu nego da prate objave o nekakvoj mački.
@Miles Dyson bolje pratiti ovu lijepu zivotinju koja je svakako pametnija od vas besposlenih nargilasa
@gooUser1584740895 Baš me zanima otkud ti da sam besposlen, uz to i nargilaš, ha ha ha ha :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
baho kriv
Ovo je bitno za porast ekonomskog standarda u BiH.
Peglaju macku bezveze