Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumjem ljude koji pse i mačke drže u kući ,i još spavaju sa njima.
Nakon prvog ugriza morali su ruku amputirati jer se zagnojila, a vec evo nakon par ugriza su sve amputirali samo glava ostala.
Dosadni ste vise s tim mackama!
da me ujede prebio bi je ko mačku
Stalno me grebu i ujedaju i nikad nikakvih problema nisam imala.
Alo ba novinar šta pričaš ti? Kakvo ba trovanje krvi i infekcije? Čitav život sam sa mačkama i čitav život me grebu i grizu i nikad ništa nije bilo. Ogrebe, zasvrbi na par minuta i prodje.
Macka je cista a pas je prljav posuda iz koje je pas jeo ili pio moras 7 puta oprat zemljom i 7 puta vodom da bi mogo koristit dok kod macke mozes odma koristit
@Koristim a deterdzentom?
jel to poslanik tako napisao ili pise negdje u novijoj historiji?