Kuća puna ljubavi
248

Udomljeno štene živjelo je u strahu, dok se nije rodio najbolji prijatelj

DP
Dom Elizabeth Spence nepresušni je izvor pažnje i ljubavi jer se ova dama svakodnevno brine o troje djece, dva psa i tri mačke.

Elizabeth rado fotografira svoje ukućane jer želi svakodnevno bilježiti detalje iz života najmilijih. Kada se rodilo njeno treće dijete Archie, napravila je nekoliko fotografija koje prikazuju bebu dok spava pored psa Nore. Brzo su postale popularne na internetu.

Nora je osmogodišnji engleski pointer. Prije susreta s Elizabethom i njenom porodicom nalazila se u azilu za štenad. Život nije započela kako bi trebala, a obitelj Spence udomila je kada je imala godinu dana, piše cesarsway. Kada je prvi put došla u njihov dom, shvatili su da je azil ostavio posljedice na psa. Nora se bojala svega. Međutim, brzo je navikla na ljubav novih prijatelja koji su dobili njeno povjerenje. Riječ je o psu koji zaslužuje ljubav, a obožava spavati pored svog najmlađeg prijatelja Archieja. Beba se odmah nakon rođenja našla u društvu pasa i mačaka. S vremenom je sve opuštenija u društvu životinja, a najviše voli Noru. Puno vremena tokom dana provode zajedno.

"Prije tačno sedam godina udomili smo Noru i to je najbolja odluka koju smo ikada donijeli. Archie je suglasan", kaže Elizabeth.

Archie i Nora ne provode zajedničko vrijeme samo spavajući. Njih dvoje uživaju u igri koja nekada traje i tokom cijelog dana.